середу, 10 квітня 2013 р.

Як я до такого дійшла.

Ось і настав цей чудовий момент!  Я пишу першу статтю в особистий блог! Потрібно записати собі нагадування в мобілку, "цей день в історії". 
І як же я до такого дійшла?! Кажучи порозумніше - відчула потребу в самореалізації !

Детальніше про мене.  Відзиваюсь на ім'я - Юля. Для інтернету Lysulka.
В недалекому минулому, успішно, так вважаю, справлялась зі своїми нелегкими  обов'язками на роботі. Прямо - бізнес-вумен! З часом вся та відповідальність  дістала. Криша їхала. Вчасно врятував декрет. Це був востину заслужений і очікуваний відпочинок!

Вдома сиджу вже 4 роки, маю двох прекрасних діточок. Як квочка, кудкудакаю біля своїх курчат,. Інтереси у мене - нагодувати, вигуляти, полікувати (дай Бог порідше!), спати вложити... Баняками погриміти, прибрати хату. Капєц, надоїла одноманітна буденність! Ще й, як в одному фільмі казали: "мозги, як губка з молоком".

Захотілося виділяти час для себе, моїх інтересів, переключатись іноді. Молоді мами по-своєму самореалізуються. Хтось вишиває чудові образи, сорочки, інша - стала кравчинею. Багато таких дівчат, що стараються удосконалити свої вміння і пустити їх у правильне русло. А які казкові кольорові торти на замовлення виготовляють мої знайомі!  Це ж який талант, фантазія, золоті руки! Що ж, я теж таке пробувала. 2 місяці штудіювала інтернет, форуми тортяні. Хотіла порадувати синочка на День народження

 Получилося дуже вдало, і зараз любуюсь. 

Але як його зробила, видохлась.
Всі набуті знання і сили вклала в цю солодку казку, і повторювати таке неохота, тим більше на замовлення.

Мене особисто дуже цікавить фотосправа і .. фотозліва  ;-))) Ну Ви зрозуміли. Почала конкретно бавитись з фотками.  Можна сказати, знайшла себе. Щодня є чудова можливість для нового кадру. Дітки ростуть, радують, хочеться залишити на згадку вдалий момент. Нафоткаю, а потім сиджу по ночах, бавлюся.  На компі, в інтернеті, редагую.
От, наприклад, одна з моїх улюблених фоток  -  Мої балєринки
Фотографій багато гарних, хочеться похвалитись, показати їх, розказати, як робила  :-) І  далі не збираюся зупинятися. Майже "ні дня без фото!"

Вдома втратила навики спілкування. А колись же ж хотіла поступати вчитись у Львів на журналістику. Ну що ж, ще не пізно почати писати. Старатимусь тут Вас зацікавити своїми думками і фотографіями. 
Нижче  -  анімації  з фото у парку Топільче м.Тернопіль,  море у Судаку, озерце в райцентрі і міська ратуша Івано-Франківська






10 коментарів:

  1. Журналістка з тебе була б прекрасна

    ВідповістиВидалити
  2. Галина Рубцова27 квітня 2013 р. о 07:11

    Юлечка, надо пытаться опубликовать свои фото и записи.

    ВідповістиВидалити
  3. Какое интересное начало, и с любовью к детям, и с юмором к жизни. Балеринки просто прекрасны! Можно как-нибудь утащить в свой блог с ссылкой на оригинал?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Julia, тащите на здоровье!
      Рада Вас видеть в ПЧ, милости просим !

      Видалити
  4. Замечательно!Показывайте свои фото,хвастайтесь(действительно,есть чем!),делитесь опытом!Я уже заинтересовалась и мыслями,и фото вашими,так интересно и познавательно всё!
    Торт на самом деле такой сказочный,просто чудо!Спасибо за позитив!Настроение после посещения вашего блога сразу поднимается!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Evgeniya, спасибо за внимание к моему блогу, за добрые слова! Эту статью написала на одном дыхании, нахлынуло. Это сейчас, слова подбираю, записываю наперёд, планирую статьи. А тогда, вывалила всё, как было, на страницу! :-) Торт - моя гордость. Но опять такое чудо не возьмусь делать :-) Рада Вас видеть в ПЧ!

      Видалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації