четвер, 1 серпня 2013 р.

Дифірамби коментатору

Співання дифірамб - це восхваляння в корисливих цілях*. Наприклад, "мама, яка Ти у мене гарна! Можна я пограю ігри на комп'ютері?" Або, ази по Д.Карнегі. Похвалити бюрократові його кабінет, картину, фото дітей, щоб легше було отримати той чи інших папірець. 
Але у мене навпаки. Дифірамбовим постом хочу віддячити своїм активним читачкам, блогоподругам, за увагу до мого фотоблогу. Сама із задоволенням читаю і їх сторінки.
У Вас виникнуло запитання, чому я раптом вирішила восхваляти деяких своїх читачів? ;-) Повірте, справа того варта!

Почну з того, що 30.07.2013 близько 8 год ранку, був написаний 500 коментар у моєму блозі!!! Я лиш вночі опублікувала статтю про Генуезьку фортецю у Судаку, а з самісінького ранку її вже переглянули.  Автором 500 коментаря стала Вікторія, моя землячка, теж родом із Західної України. Рада, що саме вона стала ювілейним коментатором. 
Ми нещодавно познайомились. Я випадково натрапила на сторінку "Всесвіт на долоні" і якнайшвидше стала її постійним читачем, щоб не загубити у просторах інтернету.
Блог Віки наповнений душевним теплом і ніжністю. Коли читаєш її публікації, відчувається добра та витончена вдача автора. Дуже раджу і Вам заглянути до неї в гості! Подивіться, які дивовижні ляльки створює Вікторія. Почитайте, якими чудовими коментарями супроводжує їхні фотографії. 
*  *  *
Ідею відзначення ювілейного коментаря перейняла у Лілії Павлівни. Яка теж є уважним читачем мого фотоблогу. Вже раніше писала про п.Лілію. І я читаю її блог "Географочка", із задоволенням. Завжди готова навчитися чомусь новому, цікавому і корисному у Лілії Павлівни. Для кожного блоггера буде корисно почитати статті на сторінці "Мысли вслух или От блогера-блогеру"
По чудовому співпадінню, саме в День народження моєї донечкиЛілія Павлівна зробила суперовий подарунок, написала блог-огляд "Мої фотографії та їх біографія"

*  *  *
Мій постійний, улюблений читач - JuliaУ ній я знайшла однодумця, приклад для наслідування. Чудова, любляча, дбайлива мама, найкращий друг для своєї доці. 
Мабуть, жодна стаття мого фотоблогу не залишилась без Юліної уваги. Завжди відреагує на написане, прокоментує фотографії, проаналізує, запам'ятає. Це ідеальний читач, якого всім бажаю! Дуже вдячна Юлі за увагу до мого фотоблогу та віртуальну дружбу!
Завжди хочеться повернутися до блогу Юлі, у дружню та позитивну атмосферу мамівського спілкування
Не даю посилання на блог, тому що тепер він став особистим сімейним щоденником.

Дуже б хотіла саме про Вас писати, як про автора 1000 коментаря, проспівати дифірамби Вашому блогу! 
Дорогі читачі та гості блогу, дякую, що читаєте і коментуєте мої статті, що переглядаєте фотографії. Мені дуже приємне спілкування з Вами! Рада новим знайомствам!

* Шукала у гуглі, як правильно пишеться слово "дифірамби" і натрапила на цікавеньку інформацію. Тепер маю чітку уяву, про значення цього слова.

11 коментарів:

  1. Юлечко, спасибі! Чесно кажучи, я вражена... Рада, що ми познайомилися з тобою у блогопросторі й подружилися) В мене є одна цікава задумка для тебе, але то буде пізніше, напишу тобі згодом на пошту)

    P.S. а ще я не знала, що можна черговість коментів відслідковувати) де це подивитися?;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віка, Ти мене заінтригувала :-) Чекатиму листа на lysulka5@gmail.com
      Ти про "Свіжі коментарі", що на лівій панелі? Я вже ввела собі в традицію, на питання відповідати окремою публікацією Матиму більше часу, напишу і для Тебе. Ок? ;-)

      Видалити
    2. Ок) я й сподіваюся на окрему публікацію (цікаво, як ти дізналася про 500й коментар), чекатиму;)

      Видалити
    3. в принципі, вже знаю) але на статтю всеодно чекатиму) вони у тебе завжди цікаві і змістовні

      Видалити
    4. Вікуся, якщо Ти вже знаєш, я з написанням статті не спішитиму. У мене в ближчих планах організувати фотогру на блозі. Готую публікацію

      Видалити
  2. Здравствуйте, Юлия!
    Очень рада, что Ваш замечательный блог постоянно развивается и радует постоянных читателей (к которым отношу и себя) новыми фотографиями и идеями!
    Процветания и красоты!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лилия Павловна, благодарна Вам за внимание, что не забываете заглядывать ко мне!
      Спасибо за пожелания!

      Видалити
  3. Юля, дуже тобі дякую!!! Так багато теплих слів. Я взагалі така сентиментальна, ти мене розчулила. Я дуже люблю щирість, і дуже рада,щаслива, що можу розділити з тобою свої найщиріщі почуття материнства.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, сиджу і усміхаюся до екрана. В один і той же момент, я Тобі пишу, щоб Ти почитала статтю з сюрпризом, а Ти вже публікуєш відгук :-)
      Взаємно! Щиро бажаю Тобі і Твоїй сім'ї всього найкращого!

      Видалити
  4. Доречі, я теж не знала, що дифірамби співають лише заради особистої мети та користі. Треба якось тепер інакше називати мої хвалебно-мрійливі пісеньки)))

    ВідповістиВидалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації