понеділок, 17 червня 2013 р.

Дитячі фотошаблони. Вставка обличчя

Чи цар, чи фея, козачок,
гарненьке ангелятко,
Ви оберіть самі, на смак,
картинку для дитятка !


Давненько хотіла показати і розказати Вам про онлайн сервіс, де в готовий шаблон вкладається обличчя з Вашої фотографії. Коли лиш починала писати серію статей до Дня захисту дітей, розглядала один сайт. Планувала зробити його огляд. Виявилось, там платно і реєструватись потрібно. Коротче, більше мороки, ніж варті ті дві-три фотографії.
А тут, все просто. І достатній вибір дитячих шаблонів і швидко фото додається.
Прошу, до Вашої уваги - Дитячі фотошаблони, із вставкою обличчя, онлайн.
Пройдіть по адресу.

Виберіть шаблон, який Вам сподобався. Знайдіть на комп'ютері фотографію своєї дитини, крупним планом. Завантажте та підлаштуйте фото так, щоб личко співпало з шаблоном. Мишкою переміщайте. Кнопками зліва повертайте під потрібним кутом, збільшуйте чи зменшуйте масштаб. Коли закінчите, натисніть під шаблоном надпис "Створити". Результат збережіть на комп'ютер. Тепер похваліться друзям і близьким.
Ось, що у мене получилось. Чесно кажучи, я вважаю забави, з такими шаблонами, даремною тратою часу. Я стільки цикала і крутила мишкою, щоб підгадати і правильно вставити фото. І все рівно, дуже кидається в очі, що це не справжнє фото. (Ще би, біленьке дитяче личко і загорілі чоловічі руки :-)))
Моя справа Вам показати і розказати. А Ви вирішуйте, чи для Вас це цікаво. Ради одноразового приколу, можна спробувати. Дитячі фотошаблони онлайн
Дякую, що переглянули статтю. Буду вдячна за коментарі. Заходьте ще!

1 коментар:

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації