вівторок, 28 травня 2013 р.

Вашу дитинку на барвисту картинку !

Привіт! Я запланувала написати серію статей, присвячену  Дню захисту дітей. Його відмічають 1 червня. Дорогі мамочки, це будуть статті саме для Вас. Багато дитячих фотографій та їх красиве оформлення.

Стартую з чудовим сайтом. Він присвячений тільки дитячим фоторамочкам. У мене він вже давненько в опері на швидкому запуску.  Це не просто рамки. Це гарненькі картинки, ніби уривок з казки, де Вашій дитині відведена головна роль у чарівному дійстві, в країні дитинства і казки. 

Чому я рекомендую Вам саме цей фотосервіс? Перше,  готове зображення не в зжатому розмірі і немає штампу з адресою сайту. Милі, яскраві, мультяшні,  чіткі, казкові картинки. Більшість з них, близькі по розміру до друкованого формату. Не багато приходиться обрізати. Сторінка сайту приємна для зору. Немає нав'язливої реклами. Кожен фотоефект має оригінальний коментар.
Вам цікаві дитячі рамки онлайн з мультфільмами, казками, машинками, метеликами, для новонароджених, з тваринками, літні, зимові, для маленьких принцес, для сміливих лицарів?
Переходьте скоріше на сторінку Kinderyata. Покажу, як робити картинку з Вашою дитинкою!

Обирайте фотоефект до смаку. Раджу скористайтись фільтром по тегам, щоб не розгубитись серед такого барвистого різноманіття. Натискайте "Загрузить фотографию", "Обзор" з комп'ютеру.  Натискайте мишкою на фото і переміщайте, відповідно до рамки. Коригуйте розмір регулятором, який знаходиться зліва. 


 Є можливість додати текст і зробити з фотографії листівочку.  Натискаєте "Сохранить" . Обирайте максимальное разрешение, друкована фотографія буде чіткішою. 
Один недолік на сайті. Якщо рамочка під кутом, немає регулятора, щоб розмістити і фото під кутом. Краще тоді обрати другий фотоефект.

Часто, діток фотографують у звичайній домашній обстановці. Не завжди на дворі чудова погода, рідко гуляєте серед квітів і метеликів. А Ваша доня чи синочок такі гарні на домашніх фотографіях. Давайте додамо домашнім фоткам барвистості. Приховаємо меблі, стіни. Помістимо портрет Вашого Золотка на яскраву мультяшну казкову картинку. 


Сподобалась стаття? Пишіть, діліться враженнями. Не тримайте в собі  ;-)  ... тріснете  :-))))

5 коментарів:

  1. И я балдю от клубничек!!! Сейчас думаю, какой же я непродивнутый юзер и как хорошо, что теперь у меня в помощницах ты!!! А ты пробовала распечатывать фото с рамочками? Честно говоря, я уже запуталась, сколько у тебя деток? Сначала, поняла, что есть доця, потом, что есть сыночек, а теперь получается, что и снова доця?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, Ти мені лестиш :-))) Звичайно, пробувала. Ще гарніше, ніж на комп'ютері Реально виглядає як відкритка з Твоєю дитиною. Іноді потрібно трохи обрізати під друкований формат. Гарно виглядає, якщо ще додати тоненьку білу рамочку по краю на 2 мм.
      У мене Настуся (в полуничках, у візочку з дівчинкою спілкується, Наша малишка) і Маркіян (сидить на казковому дереві, маленький в рамці з тачками)

      Видалити
  2. В следующих постах увидела и твою фотку. Детки на тебя похожи, да?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, і справді, моє обличчя промелькнуло у одній з статтей. Хотіла показати, що я тут, в країні дитинства, зі своїми дітками :-))) Так, у нас кажуть - о, та він(вона) - чисто мама!

      Видалити
  3. Дякую за корисну статтю!
    Буде з чим погратися!

    ВідповістиВидалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації