суботу, 31 серпня 2013 р.

День блогу та 10 000 гостей... і сюрприз

    Вітаю Вас, шановні відвідувачі мого фотоблогу !!! Сьогодні у мене подвійно святковий день.
    31 серпня - міжнародний день блогуBlogDay !!!
Колеги, щиро вітаю Вас!
   Вчора ввечері статистика відвідувань фотоблогу
перейшла значення 10 000 !!!



Ніби недавно лиш встановила лічильник статистики. А потім вже відмічала 5000 візит, а тут - і 10 000 !!! Час іде, блог розвивається, з'являються нові знайомства, продовжуються привітні розмови з давніми знайомими. Дорогі мої, Ви б знали, як приємно, що Вас цікавить фотоблог та спілкування зі мною. Завдяки Вам, я розумію, що не одна у величезному віртуальному світі. Що є однодумці, співбесідники, порадники, друзі,  випадкові перехожі. Ціню нашу дружбу та спілкування!

Шановні друзі та колеги блогери, щиро вітаю Вас з Днем блогу!
Кожен з Вас, цікава особистість зі своїм світоглядом, талантом! Ваші блоги унікальні, з чудовим оформленням, яскраві, лаконічні, одноколірні, веселкові, строгі та грайливі. Це Ваше Творіння, інтернет-"дитина" :-) В кожному є що почерпнути для себе. Зміст цікавий, корисний, задумливий, розважальний, рукодільний, повчальний, материнський, творчий, товариський та робочий, відпочиваючий та навчальний. І, безумовно, вартий уваги!
 Хай Ваші блоги приносять Вам бажані успіхи, очікувані результати, нові знайомства та приємне спілкування. Нехай у Вас завжди знайдеться вільна хвилинка на розмову з читачами. Щоб Ви могли виділити час на нову поблікацію не тільки вночі ;-) Але і щоб інтернет не відбирав час у Ваших близьких :-) Щастя Вам в особистому житті ! Щоб у ньому було все гармонічно!


Далі про корисне! Якщо Ви шукаєте багато цінних порад для покращення та вдосконалення роботи блогу, пройдіть на сторінку  Мысли вслух, или От блогера - блогеру! у блозі ГЕОГРАФОЧКА - учителя географии МБОУ гимназии №18 г.Краснодара Казанцевой Лилии Павловны.  Тут немає детальних технічних інструкцій. На цій сторінці автор зібрала всі безцінні статті "на вопросы: "ЗАЧЕМ?", "ПОЧЕМУ?", "А НУЖНО ЛИ?", "В ЧЁМ ПРИЧИНА?", которые касаются ведения блога". 

Перша стаття Лілії Павлівни, яку я прочитала це "Как привлечь в свой блог читателей". Зайшла з Google. Блог "Географочка" популярний, тому він у пошуку один з перших. 
Зараз я дуже ціню авторитетну думку досвідченого блогера і Вам рекомендую!

Дуже корисна стаття для будь-якого блогера "Плагиат и блогер, или совмещение несовместимого". Якщо Ви цитуєте інші джерела, як потрібно це правильно робити. Як ставитись до чужої праці. Навіть, якщо у Вас всі тексти власні, дуже цікаво почитати розширену статтю, з екскурсом в історію.


Сюрприз для тих, хто дочитав статтю до кінця, ось Вам посилання на Віртуальний симулятор фотоапарату. Потренуйтесь для розваги і практики! ;-) Щоб зрозуміти, як діють, регулюються і що означають основні величини фотоапарату, видержка, діафрагма, та ISO.

З повагою і любов'ю, Ваша Lysulka - Юля

46 коментарів:

  1. Юленька, так приятно, что ты написала обо мне)))) Просто очень!! Спасибо большое))))) Эксперт по красоте это слишком громко сказано про меня)))) Принимаю эстафету BlogDay. Хоть у меня уже 1 сентября, но у остальных ещё 31 августа...думаю успею))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Танюшка, а я как рада! Такой классный день! Можно всем сказать, что ценишь и дружбу!

      Видалити
  2. Юлiя, с праздником. Заглянула вечерком на сияние - а тут такой сюрприз!
    Просмотры растут, аудитория расширяется. И так будет продолжаться, ведь здесь интересно и познавательно.
    Удачи в блогерской деятельности!Заходите в мой бложик, там маленький сюрприз.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сижу и смеюсь к экрану. Мы не только статьи с сюрпризом одновременно публиковали, ещё и комменты одна другой писала в одно и то же время! :-)))
      Спасибо, было приятно!
      И спасибо, Галина, что цените мой фотоблог, заходите в гости!!!

      Видалити
    2. Юля, спасибо за хорошую статью. Я обязательно прогуляюсь и все посмотрю. Я как раз благодаря Галине и узнала про день блога. Вы обе и вправду большие умнички!!!

      Видалити
    3. Наташа, прогуляйся обязательно! Все блоги стоят внимания!
      Спасибо! :-)

      Видалити
  3. Юля, спасибо за поздравления! И тебе процветания, новых знакомств и хорошего настроения! Очень полезный пост. Пошла знакомиться. Спасибо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Светлана, спасибо за пожелания!!!
      Буду рада, если информация о блогах будет кстати ;-)

      Видалити
  4. Юля, с праздником всех нас! Даже и не знала, что день такой есть. Блогу твоему дальнейшего процветания, продолжай и дальше знакомить нас с разными фото - интересностями! Никак не могу прочесть твой пост, переводчик не переводит что - то, интернет на даче плохой. Так что загляну ещё раз попозже, прочту, видимо, интересное написано.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Женя, да, праздник наш, профессиональный! Я тоже, как-то невзначай узнала, несколько месяцев назад, и сразу написала напоминание :-)
      Спасибо, с удовольствием буду продолжать!
      Да, интересного много... и полезного ;-)

      Видалити
  5. Забыла совсем...поздравляю с красивой цифрой просмотров твоего блога))) Ты просто умничка!! продолжай развиваться и воплощай интересные идеи в блоге!!))

    ВідповістиВидалити
  6. Двойной праздник - здорово! Поздравляю, Юля! Желаю Вам настоящего человеческого и блогерского счастья! Пусть Ваш блог становятся краше, больше, популярнее...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анна Анатольевна, рада, что и Вы заглянули на огонёк! :-)
      Спасибо за пожелания! Приятно очень!

      Видалити
  7. Який чудовий пост,життєрадісний,повний цікавої і корисної інформації. Вперше почула про сьогоднішнє свято. Дякую за прекрасні побажання. З задоволенням скористаюся твоїми рекомендаціями :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана, мені так приємний Твій відгук! Дякую!
      Буду рада, якщо Тобі згодиться якась моя порада!

      Видалити
  8. Здравствуйте, Юлия! Поздравляю Вас и Ваших друзей-читателей с Днем блога. Блоги как хобби не так давно вошли в жизнь современного человека, но уже стали неотъемлемой частью общения, просвещения и Интернета вообще!
    Благодарю Вас за рассказ о моем блоге ГЕОГРАФОЧКА, за представление материалов блога! Признаюсь, так бывает очень редко, но именно Ваш первый комментарий в блоге я отлично помню!
    Юлия, счастья и здоровья, а блога - процветания и новых интересных (как и всегда) материалов!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здравствуйте, Лилия Павловна! Спасибо за поздравление и пожелания!!! :-)
      Я раньше и не подозревала, какой большой блогомир. Теперь не представляю себя без него :-)
      Ваши статьи стоят внимания многих! Очень ценные советы даёте!
      Как приятно, что Вы помните, о чём я впервые Вам написала!

      Видалити
  9. Юлечко, моя хороша, спасибі за вітання! Я тебе теж вітаю, бажаю рости і розвиватися, багато ПЧілочок і друзів і взагалі усіх благ!!!

    ВідповістиВидалити
  10. А я й не знала, що є таке свято... Це ж можна було тортика спекти :)
    Дякую! І тебе зі святом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, і справді, є таке цікаве свято!
      Спечи тортика - бедрика! ;-)
      Дякую!

      Видалити
  11. Юлечка, с праздником!!! Дальнейшего процветания блогу и прибавления в ПЧ, комментариях и просмотрах!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Юлия! Поздравляю с Днем блога! Желаю в скором времени набрать 100000 посещений! С Вашей энергией и желанием так оно и будет! Новых идей, новых друзей, новых впечатлений!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ирина, очень приятные Ваши слова! СПАСИБО !!! Буду стараться!

      Видалити
  13. Відповіді
    1. Дякую, Валентина Вікторівна! І Вас з Днем блогу та з 1 вересня! Всього найкращого!

      Видалити
  14. Щиро вдячна за вітання і тебе, Юлічко, з професійним святом! Так, так, адже за короткий термін ти стала відомою, ти і твій блог стали улюбленими для багатьох читачів:-) Щастя, процвітання, цікавих постів і море позитиву!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяна, дякую, що заглянули! А то часу не вистачає всім привітання написати. То я в статті звернулась до колег! ;-)
      Дякую за стільки хороших слів!

      Видалити
  15. Спасибо за поздравление, Юля! Взаимно!:))

    ВідповістиВидалити
  16. Юля, от всей души поздравляю с праздником!!! Желаю творческого вдохновения для новых креативных фотографий и интересных статей.
    Не знала, что такой праздник существует, а теперь появился еще один повод для подарков и поздравлений :)Здорово :)
    И спасибо за подарочек в виде такого количества интересных и полезных ссылок. Будет теперь чем заняться долгими дождливыми вечерами :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лариса, спасибо большое!!! И Вас с прошедшим праздником! Хорошо, что Вы заглянулина огонёк! А то не успелось ко всем в гости заглянуть с поздравлениями :-)
      Пользуйтесь советами и ссылками. Они стоят внимания!

      Видалити
  17. Юленька, ты - такая молодец! Меньше, чем за 5 месяцев уже более 10 тысяч просмотров!!! Это высокий результат!!! И эта статья тоже такая информативная, много ссылок, обзоров, душевных слов. Так хорошо чувствуется, что ты вдохновляешься и вдохновляешь своей работой! И при этом ты всё также мама двоих деток и жена, в этом никаких поблажек))) Вдохновения тебе и сил!!! Достижения ещё большего признания!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юльчик, дякую, дорогенька! О, якщо це так, це ще радісніше! А то ж я не дуже досвідчений болгер і не знаю як у кого :-)
      Мені здається, що Ти найбільш уважна до кожного мого слова і фото у блозі. Ти відчула, як я постаралась створити святковий та насичений пост. Ти права! Дякую за чудові побажання та розуміння!

      Видалити
  18. Юля, также поздравляю с Днем Блога и с такой замечательной статистикой!:) Спасибо за интересные ссылки:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Надя, спасибо большое!
      Пользуйтесь на здоровье! У Вас там тоже много интересного! Особенно картонные дома :-)

      Видалити
  19. Спасибо, Юлия! С Днем блога! Спасибо за знакомство с интересными блогами и за симулятор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тамара, спасибо! Мне приятно, что Вы оценили содержание статьи!

      Видалити
  20. Юля, добрий вечiр! Пiдскажiть будь-ласка, що таке капча? i якщо можна, порадьте як позбутися робота-кода для додання коментарiв на мому блозi. Зараз на мому блозI, щоб залишити коментар треба вводити код. Як його зняти?

    ВідповістиВидалити
  21. Юля, доброго вечора! не Знала, що iснуе таке свято. Цiкаво!
    Пiдскажiть будь-ласка. що таке капча? Також прохання, поможiть - як зняти у себе в блозi робота, який просить ввести пароль, коли гостi хотять залишити коментар? Буду вдячна за допомогу..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олеся, доброго вечора! Мені приємно, що заглядаєте у гості!
      Була б рада бачити Вас у постійних читачах! ;-)
      Так, виявляється є і День блогера і День блогу, в різні місяці.

      Підскажу про капчу- це перевірка словом у коментарях. У Вас вона не стоїть. Але коменти з допомогою гугл теж не є зручними. Ваші красодарські колеги активно використовують такі налаштування. Коментарі - модерація завжди та перевірка словом - ні.
      Будуть ще питання, звертайтесь. У мене, взагалі, традиція. Постійним читачам пишу пост-відповідь з посиланням на алрес блогу автора. Але це питання потребує, так розумію, термінової відповіді, тому обмежимося розмовою в коментарях :-)

      Видалити
    2. Будь ласка! Завжди рада Вас бачити в гостях!

      Видалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації