неділю, 14 липня 2013 р.

Покращення фото одним кліком.


Покажу Вам сьогодні фотки 6-річної давності. Я їх зробила на мобільний телефон, ще до декрету, коли працювала. Ніби спеціальність моя була офісна, а місце праці знаходилося на окраїні, де від цивілізації тільки дачні ділянки.
Їхала до кінцевої зупинки, а потім ще 20 хв пішки йшла. По каміннях, бо болотах, під дощем чи під морозними протягами. Але робота мені подобалась. Про місце праці я вже згадувала раніше, у статті про першу фотовиставку.

На фото я, вид згори. Позаду - природа, людей нема... В обідню перерву я виходила погуляти. Бродила по території, збирала квіти, якось і грибочка знайшла на окраїні лісу. Навіть не раз скубала малинку з кущиків, коли проходила мимо чийогось городу. Що цікаве мене вразило у жовтні, я попала на свіжу малину. Прогулювалась стежками між деревцями і городами, а збоку, між листочками, зачервонілося   .... Скільки радості було! :-)

Отже, вернімося до сьогоднішньої теми. Як покращити фотографії, зроблені на телефон? Як додати різкості, чіткості, яскравості в онлайні? Пропоную до Вашої уваги найкращий, з мені відомих, сервіс для покращення фотографії в онлайні.  Активно використовувала цей сервіс для  фоток з роддому, які робила на телефон.


Не пишу інструкції по користуванню фотосервісом. Тут і справді, лиш потрібно з комп'ютеру загрузити свою фотографію. Коли фото буде готове, можете ще галочку поставити на "Улучшить резкость". Більш детальна інформація по користуванні сайтом, у моєму огляді.

Якби не блог, то ці фотографії ніхто б і не побачив. Вони всі зроблені на стареньку любиму мобілку з кнопочками. Додала чіткості, яскравості, гарно оформила, щоб було приємно глянути. 
Рада можливості показати і фото метелика.  В одну з обідніх прогулянок, я зустрілася з цим красенем. Нацоркала з усіх боків. Тоді я ще не носила фотік з собою щодня, як зараз, а жаль. Бо досі не повезло зловити метелика  на фотоапарат, а це ж так гарно!


Для закріплення матеріалу ;-) покращити фото одним кліком можна тут.

Дякую, що прочитали статтю! Інформація виявилась для Вас корисною? Не забудьте приєднатися до читачів, щоб не пропустити наступних цікавих публікацій. Порекомендуйте будь ласка в Google та соцмережі. Та залишайте свої відгуки. Мені цінна Ваша думка!
Буду рада бачити Вас знову !

10 коментарів:

  1. Здравствуйте, Юлия!
    Спасибо за подсказку - часто получаются фото, которым необходима именно такая, лёгкая обработка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лилия Павловна, пользуйтесь на здоровье!
      Рада, что оказалась полезной!

      Видалити
  2. Юль, ти такий романтик!!! Зараз мало хто може насолоджуватись лісом, малинкою, метеликом. Чи мені це просто так здається? Просто в моєму оточенні мало хто про таке розповідає. А за сайт знову дякую. Добавила собі у закладки. Знову)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, Юля, у мене багато ідей у чернетках, з різними сайтами. Пора, мабуть, Тобі створювати список у Ворді ;-)
      Ти б знала, як мені хочеться вибратися сім'єю до лісу, як я колись малою ходила. Погуляти, зробити пікнік, пофотографувати.

      Видалити
  3. Красивая бабочка, жаль, что фотографии не четкие. Спасибо за участие в задании блога PfotoLIFE!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. StrekozzzaOlga, спасибо за отзыв!
      Фотографировала несколько лет назад на старый телефон-раскладушку. Но не могла не показать
      эта фотография с пчёлкой - самая лучшая в фотолифтинге

      Видалити
  4. Юлічка, велике дякую. Це така нагальна проблема. Просто Спасибі.

    ВідповістиВидалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації