пʼятницю, 9 серпня 2013 р.

А Вам відповіли на коментар?

Як миттєво дізнатись відповідь на Ваш коментар у іншому блозі? Наприклад, заглянули Ви вперше на якийсь блог, почитали, прокоментували і вийшли. Сторінку закрили і не знаєте що Вам відповіли і чи, взагалі, відповідь була. Я помічала, що на розкручених блогах автори не спішать відповідати. Може і не хочуть тратити час на "випадкових перехожих".  
Так от,  як дізнатись чи Вам відповіли на коментар в блоггері, читайте далі... після фотографій. 

Для створення блогу, Ви реєструвалися у всіх продуктах Google. В першу чергу створювали ящик електронної пошти. Коли напишете комусь відгук, опублікуйте і подивіться, під вікном для коментаря є напис "Подписаться по електронной поште". Натисніть на нього. Якщо людина Вам відповість, на Gmail Вам прийде лист про це. (Це підказала Энн. Решта статті - мої спостереження)
Крім відповіді автора, на Вашу пошту будуть надходити повідомлення і про інші коментарі. Тому, якщо Ви дочекалися і прочитали те, що Вас цікавило, можете відмінити підписку. Для цього натисніть "Отменить подписку" в тому ж  місці, де підписувались або у листі-повідомленні.

У мене вже ввійшло в привичку. Прокоментувала, як тільки відгук зберігся, підписалась. А потім, на дозвіллі переглядаю відповіді. Під цікавою статтею йде жваве обговорення, дискусії. Ви у себе на пошті можете відслідкувати всю розмову.
Підписуйтесь по електронці лиш після публікації відгуку. Бо прийде Вам повідомлення і про Ваш коментар. Збиватиме з толку.

Цей пост про відповідь на коментар у блоггері вже давненько написаний. У чернетках чекав свого часу до публікації. Періодично його поновлювала. 
Недавно, на пошті Gmail з'явились нові налаштування. Подивіться на фото з екрану зверху. Всі листи, що надходять на пошту, сортуються. Повідомлення про коментар у вкладці "Соцмережі".

А на рахунок того, як миттєво дізнатися відповідь на відгук в блоггері. Поки сидите в інтернеті, тримайте відкритою сторінку з Gmail. Так у мене вигулькують повідомлення. При потребі, заходжу з пошти на певний блог і ще додаю кілька слів до розмови. Видно, що є живе спілкування, що Ваші слова не губляться в інтернет просторі.



Блог, який Ви переглянули, виявився цікавим, Ваш коментар не проігнорували і хочеться заглянути знову. За допомогою Gmail, поверніться туди. У листі, про відповідь на коментар, буде адрес статті і блогу.
Ось так, кілька гарненьких фоток і кілька важливих слів :-)
На сьогодні все, до зустрічі! Ваша, Lysulka.


Дякую, що прочитали статтю! Інформація виявилась для Вас корисною? Не забудьте приєднатися до читачів, щоб не пропустити наступних цікавих публікацій. Порекомендуйте будь ласка в Google та соцмережі. Та залишайте свої відгуки. Мені цінна Ваша думка!
Буду рада бачити Вас знову !

18 коментарів:

  1. Юля, дуже дякую за таку корисну інформацію. Дуже вчасно!!! Я як раз намагалась вирішити для себе це питання. Так що одразу піду втілювати теорію на практиці :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Давненько цей пост, про коментарі, чекав свого часу, а вчора думаю, пора. Як бачте, якраз вчасно. Розраховано на інтереси читача ;-)
      Лариса, дякую, що читаєте!

      Видалити
  2. Юля, фотографии с детками ! очень нравятся.
    Пользуюсь давненько и изредка комментариями через почту:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аля, спасибо большое!
      А я постоянно отслеживаю разговоры на Gmail

      Видалити
  3. Последнее фото с маками -( простите за грубое слово) ОФИГЕННОЕ!!! Венок бесподобный и так идет малышке!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Жанна, такие "грубые слова" к моим фотографиям, очень даже кстати :-)
      Спасибо! Это папа сам купил доченьке :-)

      Видалити
  4. Які ж у тебе гарні фото!!! Настуся у хмарах і Маркіянчик, що прямує далі у водичку, - неймовірні!!!
    На рахунок коментарів, то на мою думку - ово"язково треба відповідати своїм гостям, якщо й не кожному особисто, то хоча б кільком дописувачам одним коментарем. Я не підписуюся на відповіді, але завжди повертаюся у блог прочитати коментарі до цікавого мені посту)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віка, дякую, мені приємно.
      А я поки стараюся відповідати кожному, бо до себе хотіла б такого ставлення. Але це кому як виходить :-)
      Стараюся активно спілкуватися з іншими блоггерами, а без підписування на електронку, загубила б багато розмов.

      Видалити
  5. Юлия, классное фото с полетом в облака)) Хотя, конечно, главное действующее лицо там вовсе не облака)))
    Спасибо от PhotoLIFE за участие!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лилия, спасибо за комментарий! Позже будут и сами облака :-) Как я могу не показать такую красивую фотографию к облачной теме! :-)
      Хотела спросить, у Ваших фотозаданиях не должны быть люди в кадре?

      Видалити
  6. Юдя, такі гарні світлини! І дякую за корисну інформацію)))

    ВідповістиВидалити
  7. Очень красивые фотографии, малыш в небесах, как ангелочек!!! отражение красивое, такое загадочное.. Спасибо от PhotoLIFE & ...preciouse memories

    ВідповістиВидалити
  8. Какие инверсные фотография!Малыш прекрасен и отражение просто замечательно вышло!Спасибо, что участвуете в задание от ...precious memories

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, что зашли глянуть на фото. Мне очень приятна похвала специалиста!
      Какое слово интересное! Сразу в гугл искала, что такое инверсия в фотографии. Отображение натуральное-речное :-)

      Видалити
  9. Найгарнюниша украиночка в веночке)))
    Я тоже как-то пробовала подписываться на комментарии, но сейчас отказалась от этой идеи - почта просто становится необъятной!!! Поэтому я всегда возвращаюсь к своим оставленным комментариям в надежде на ответ, реакцию. Мне приятно и интересно такое общение. Но не на каждом блоге его получаю. Признаюсь честно, что оставлять комментарии в пустоту очень неинтересно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юля! :-)
      Коли я починала вести блог, читала поради. Одна з них була, про коментування і відповіді. Деякі блоггери, мабуть, не вважають за потрібне, бути уважними до своїх гостей і коментаторів. Але таких небагато

      Видалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації