суботу, 16 липня 2016 р.

Запрошую у новостворену фотогрупу ВК!

Привіт всім! Нещодавно було гарне професійне свято - День фотографа! :) 12 липня з усіх сторін, у блогах, соцмережах приймала вітання :))  Що цікаво, в цей день навіть не взяла у руки фотоапарату. Написала святковий пост у другий, профі-блог "Я - Фотограф!" і поїхала на весь день плавати на озеро :) Відпочила від душі!

Хочу повідомити дві новини про соцмережі та фотографії. 
Перше, трохи раніше я створила власний паблік уКонтактах для розміщення своїх фоторобіт. Закидаю туди свої фотосесії цілими альбомами. Будь ласка, приєднуйтеся! Хто цікавиться моєю творчістю, постійних читачів та випадкових гостів, ласково прошу!




Друге, дата 12 липня значима тим, що 2 роки тому з подругою Лілею ми створили вищеназваний фотоблог. А цього року наше "дитя" стало дорослішим, вже топає ніжками. Виводимо за рученьку у великий світ :) Створили фотогрупу у контактах, вступайте до нашого товариства! Будемо вдячні за підтримку і репости! 

Ми всі більше сидимо у соцмережах. Блог буде і далі жити своїм звичним життям. А у новоствореній групі буде більше корисної і цікавої інформації, ніж у Блогспоті. Зустрінемося там!

1 коментар:

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації