суботу, 16 липня 2016 р.

Фотограф

Символічно, до Дня фотографа хочу показати Вам улюблену фотосесію. Особлива зйомка з ретро-реквізитом, яка рік чекала дозволу на публікацію :) 


Робота для публікації у книзі "Українська вишивка. Золота колекція"Останні два випуски колекції щойно вийшли з друку. Мої фото так ефектно виглядають на глянцевих сторінках. Тішуся! :) 

Тепер можу показувати у блозі та соцмережах решту фотосесій і рукодільні натюрморти. До друку, фотографії були наче комерційною таємницею видавництва.
До книги ввійшли тільки по 2-3 кадри з певної серії, а скільки ще дуже вдалих кадрів залишилося на диску. Тому сьогодні захотілося описати історію створення моїх фотографій. Розповісти Вам, над чим працюю в реалі. Тим більше, назва блогу зобов'язує! ;)

Головний герой ретро-зйомки - фотограф, у пошуках вдалого ракурсу для зйомки пейзажу. Модель - Валентин, раніше я вже публікувала його фото. Удвох ми "пройшли" по всіх кольорах/випусках золотої колекції вишивки

Ми разом росли професійно, готувалися з усією відповідальністю. Нашим головним завданням було продемонструвати оригінальну вишивку на одязі і зробити це красиво. Вивчали позування, щоразу продумували новий образ, одяг. Шукали красивий пейзаж чи вдалий ресторан для фону.



Неодноразово виїжджали на велосипедах за місто. Тягнули за собою вішаки з вишиванками, реквізит для зйомок, купу необхідної техніки. Бродили по полі і колючках, відганяли собак та комарів біля річки :) Чи їхали на більш офіційні зйомки у діловому костюмі. Працюючи у ресторанах, викликали зацікавлені погляди персоналу. Пересували крісла, носилися по залі з ноутбуком та кавою :) 

Що ще сказати, було весело! :) Продуктивна співпраця довжиною в півтора роки та хороший досвід роботи моделі та фотографа для кожного :)

Для зйомок використано старовинну коломийську вишиванку. Дуже мені подобається візерунок та підбір ниток. І те, що тканина легка і натуральна та жовтого кольору. Таких зараз не роблять.
Давно хотіла використати у фотосесії батьківський ФЕД. 
P.S. А фотосесію присвячую своєму дорогенькому дідусю :-)
Захоплення фотосправою у родині почалося з нього! І саме дідусева сорочка в кадрі :-)

2 коментарі:

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації