пʼятницю, 10 липня 2015 р.

Там, де живе Муза

Привіт всім! Постійні читачі можуть пам'ятати, як я неодноразово у блозі захоплювалася інтер'єром та оформленням фортечної галереї "Бастіон" у м.Івано-Франківськ. Смакувала десертом у "Етно-кафе", влаштувала екскурсію по виставці з Червоною Парасолькою. Хвалилася, що моє фото вибороло призове місце на фотоконкурсі і місяць красувалось на фотовиставці.


Цього разу я повернулася до кафе з чарівною моделью. Етнічний інтер'єр був необхідний для фотосесії. Адміністрація була гостинною, офіціанти терплячими :-) Вдячна їм! Адже фото вийшли пречудові! 


Результати нашої зйомки покажу пізніше. Знімки вислала у редакцію книги, для підготовки чергового випуску "Золотої колекції". А зараз, кілька кадрів з гарної та цікавої місцини нашого міста.


Недаремно пост назвала "Там, де живе Муза" :-) Галерея "Бастіон" - постійно діюча виставка. Там зосереджене культурне і творче життя міста. Регулярно проводять художні та фото- виставки, майстер-класи, покази моделей, концерти класичної музики, книжкові та хенд-мейд ярмарки, екскурсії. Всього не перелічити. Зверху - є площа, на якій проводять щорічно "Фестиваль ковалів" на День міста, відбуваються різноманітні виступи співочих колективів. Там же, 5 років поспіль щороку стартує заквітчаний велопарад чарівних франківських дівчат.



Ось і знову прогулялись зі мною по галереї! Щоб наповнити пост, зібрала фотографії з різних відвідин та фотоапаратів.

Ще кілька слів про блогожиття.
Хто ще не встиг підписатись на оновлення нашого мега-фотоблогу "Я - Фотограф!"? Зробіть це! ;-) http://im-a-photographer.blogspot.com 
Продовжуємо регулярно публікувати корисні статті по теорії фотографії, рекомендації для позування, зацікавлювати читачів фотозавданнями та шукати для Вас надхнення прекрасними фотографіями з просторів інтернету.

Рідко з'являюся у цьому блозі. Звично публікувати фотографії, супроводжуючи їх історіями та коментарями. Адже блог не даремно називається "Мої фотографії та їхня біографія". Не люблю мовчки закидати фото, не сказавши ні слова :-) Хоча, знімків достатньо, є що показати Вам, ідей для публікацій вистачає. На комп'ютері множаться папки з заміськими пейзажами, новими натюрмортами та фотосесіями. Живу в реалі, літо насичене подіями, зустрічами, прогулянками.
Ось так я і писала цей пост. По два слова, по дві фотографії, на протязі місяця :-)))

Дякую, що заходите у гості! 
Хорошого Вам настрою! Ваша, Юля (Lysulka)

6 коментарів:

  1. Які атмосферні фото! багато уже чула про це місце, але у Франківську не була давненько! Чомусь не люблю його(
    З блогом у мене та ж проблема, Зайду якусь роботу показати для завдання, а текст не пишеться((( Але ти з'являйся частіше)))

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова єксрурсія :)) Юля, гарного тобі літа! Буду чекати на твої фотографії :)

    ВідповістиВидалити
  3. Юля,

    Ах вот где Муза живёт! :)
    Спасибо, буду знать! ;)

    Деревянная мебель чудесная! Так и хочется посидеть за таким столиком, помечтать...

    ВідповістиВидалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації