середу, 28 січня 2015 р.

Із вдячністю...

... та захопленням покажу Вам чудові іграшки ручної роботи. Несподіваний і красивий подарунок!


Проспіваю дифірамби талановитій дівчині, люблячій та творчій мамі, викладачу англійської мови та рукодільниці Натусі, автору блогу "Вместе весело шагать". Товариська та позитивна людина! Вразила своїм щедрим подаруночком!

Ще у грудні Наташа проводила розіграш однієї іграшки у одній з своїх груп у соцмережі. Обрала мене переможцем, за що дуже їй дякую!!!
Одного дня сюрприз приїхав поштою до мене, а там виявилось аж дві іграшки! Така приємна несподіванка! Думала, що то буде іграшка на ялинку, а це більшенькі та гарні звірюшки.
Подаруночками любувались всією родиною, від старого до малого! Ми в захопленні, що можна вручну зв'язати повноцінну м'яку іграшку! Чудова робота!


Заходіть до Натусі у гості! У неї багато чудових ідей ігор з дітьми, різноманітних виробів ручної роботи та приємне спілкування. А які маскарадні костюми Наташа шиє діткам! Треба Вам  особисто переглянути блог "Вместе весело шагать"! Всіх цікавинок і корисних статтей не перелічиш.

8 коментарів:

  1. Ой, Юлечка))) аж в краску меня вогнала)) спасибо тебе огромное за пост, за фото, за приятное общение и еще какое-то неописуемое чувство, которому не страшно никакое расстояние))) Я так счастлива, что вам всем понравились зверушки! Добрым людям всегда приятно дарить подарки;)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарний подарунок, вітаю з таким чудовим надбанням!

    ВідповістиВидалити
  3. Hello Julia,
    That's funny!! So cute these lovely characters.
    Very sweet.

    Kind regards,
    Marco

    ВідповістиВидалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації