суботу, 14 червня 2014 р.

День блогера та нагорода


Доброго дня, дорогі колеги-блогери! Вітаю Вас з майже професійним днем, з Днем блогера!
Нехай Ваші старання приносять Вам бажану віддачу! Хай завжди знаходиться вільна хвилинка для блоговедення та спілкування з віртуальними друзями. Але хай і життя, поза межами комп'ютера, буде повноцінним та наповненим хорошими подіями. Щоб можна було вдало поєднувати справи в реалі та в онлайні! :-)


Спеціально підібрала для Вас фотографії цвіту шипшини з бджілками трудівницями. Адже, для хорошого результату та зацікавлення читачів, треба вкласти у блог стільки праці, часу та надхнення!

*   *   *

Нещодавно, отримала блогову нагороду від Галина Солоденкова

Liebster Blog Award - это награда, которая дается блогером другому блогеру.
Это благодарность за проведенную работу в блоге. Ее дают блогам, в которых менее чем 200 ПЧ.
Получив эту награду нужно:
1) Ответить на 11 вопросов от наградившего блогера.
2) Наградить 11 блогов (с менее чем 200 ПЧ), уведомить их о награде.
3) Задать 11 вопросов (своих!) награжденным.
(прошу пробачення у п.Галини та друзів-блогерів, не маю часу виконувати другий і третій пункт)


Дякую п. Галині за увагу до моєї особистості та до фотоблогу! Стільки хороших слів написала у своєму пості про блогерську естафетуНагорода стала приємною несподіванкою. 

Додали мені багато роботи :-) Зовсім не маю можливості писати довгі тексти. Сьогоднішня дата 14 червня, День блогерів, змусила мене, нареті відповісти на запитання. Об'єдную все у один пост.


1) Что повлияло на ваш выбор профессии и довольны ли вы тем, что ваше образование может предоставить вам в современных реалиях?
У мене фінансова освіта, універсал. Якраз, багато можливостей для працевлаштування, були б вакансії та час. 
Середня спеціальна - бухгалтер, спеціаліст з фінансів та магістр з банківської справи. Дипломи стопочкою стоять у папочці. При виборі всіх моїх попередніх робіт, саме ця освіта стала визначальною.
А на даний час, ні освіта, ні досягнення на роботі не мають значення. Адже моя головна професія - мама, з великим захопленням фотографією.

2) Какие профессии, по вашему мнению, считаются наиболее престижными в современном мире и хотите ли вы связать будущее ваших детей (внуков) с ними?
Зараз потрібні у сучасному світі - мозговиті люди, інженери, комп'ютерщики, науковці з фізики та хімії. Ті, хто будуть робити відкриття та розвиватимуть різні сфери. 
Хай ростуть здоровенькими, буду підтримувати будь-яке захоплення. А там час покаже :-) Рано придумувати професію для дітей, самі виберуть, що їх цікавить.


3) Что ежедневно помогает поддерживать позитивное настроение?
Мої дітки та фотографія! :-) Коли мої малюки у хорошому настрої і мені добре! А кілька вдалих кадрів, чудове доповнення до подій дня. 

4) Должен ли человек обязательно иметь хобби и если да, то чем любите заниматься в свободное время?
Звичайно, кожен повинен мати віддушину, те, що допомагає відволіктись від буденних справ та додавати яскравих фарбів у житті та хорошого настрою. Наприклад, у мене, фотографія необхідна складова кожної прогулянки. Якщо не хотілось тащити з собою фотокамеру, знімаю на телефон, бо "ломка" :-)))

5) Мне кажется, что жанр читаемой литературы может в чем-то раскрыть секреты вашей личности… Готовы поделиться читательскими пристрастиями?
Читаю по ночах, тільки на телефоні в інтернеті, статті по фотозйомці, поповнюю свої теоретичні знання. 
Раніше, коли був маленький синочок, штудіювала книжки з порадами для молодих мам. Хоча і зараз, не раз читаю актуальні питання або, просто, хороші публікації. Бути мамою - то професія на все життя, яка потребує постійного підвищення кваліфікації та поради старших досвідченіших спеціалістів! :-) 

6) Вопрос Светланы Бохонько мне очень понравился: « Если вас закинули на необитаемый остров и разрешили взять пять вещей, то что бы вы взяли?
Мабуть, практичні речі для виживання треба брати. Хоча, перша думка була, фотоапарат, там же така краса! :-)))

7) Чем для вас является общение в виртуальном мире?
О, яке чудове досягнення людства - інтернет! Я така рада, що відкрила для себе блогерство та познайомилась з багатьма чудовими людьми. Саме тут, я справжня. Тут я отримую багато цінної інформації та приємне спілкування з різними талановитими, товариськими та мудрими людьми. Соцмережі, це забава. А блогерство, можливість висказати свою думку, не обмежуючись підписом під фотографією, і вислухати чужу. 

До речі, дорогий читачу, де Тобі більше подобається проводити вільний час та спілкуватись, у блогосвіті чи у соцмережах?

8) Прочитав пост нашей бывшей соотечественницы, проживающей в Германии, о негативных привычках немцев и учитывая, что блогеры-номинанты проживают в разных странах, возник вопрос, по каким признакам вы с легкостью определите, что перед вами ваш соотечественник (русский, эстонец, француз...), при условии, что он МОЛЧИТ.
-
9) Если на дворе дождь, у вас много свободного времени и в доме ЕСТЬ ВСЁ, то чем вы займетесь...
Приготую щось смачненьке, пограюся з дітками, почитаємо кнжки, поредагую фотографії, поспілкуюся у блогах, подивимося мультики, поспимо. Звичайні життєві моменти :-)
Нехай над нами завжди буде ясне мирне небо, а дощі падають іноді, і краще вночі :-)

10) Когда в вашем присутствии начинают говорить о вещах, вам непонятных, то вы: а) уйдете под любым предлогом; б) сделаете вид, что вам все понятно и постараетесь "пустить пыль в глаза"; в) честно скажете о своей некомпетентности и постараетесь ликвидировать пробел (при условии, что вам интересна сама тематика разговора).
Якщо приємна компанія, цікава тема, можна і порозпитувати. Якщо все навпаки, то і приймати участь у розмрві немає змісту :-)

11) Последний вопрос: не поделитесь ли рецептом вашего семейного блюда, пусть это будет самый банальный омлет?
Я краще у Вашому кулінарному блозі ще напишу рецепт. Вже про рибку і грибну страву розповідала :-) Тематика мого блогу не підходить для написання рецептів, та і пора вже йти обід готувати, а не сидіти за комп'ютером. Субота - багато роботи :-)))


Хто вперше зайшов до мене у гості, давайте познайомимось, я автор відповідей та господинька цього фотоблогу, Юля (Lysulka)
Приємного Вам відпочинку на вихідних та класного настрою!

13 коментарів:

  1. Юля, фотографии шедевральные! Впрочем, как всегда! У Вас настоящий талант! С интересом прочитала Ваши ответы на вопросы - Вы очень интересный человек.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана, спасибо Вам за внимание к моему фотоблогу! Очень приятно, что Вам нравятся мои фото!.
      Рада знакомству!

      Видалити
  2. Какие фото! Первое - с пчёлкой и последнее - с Юлей, особенно хороши!

    ВідповістиВидалити
  3. Юля, і тебе з днем блогера! ) А щодо питання про соцмережі - вони і близько не стояли з веденням блогу! Блог - це як особистий щоденник, і це набагато глибше, ніж прості лайки і оцінки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віта! Точно ,глибше, від душі і щиріше, мабуть :-)
      Хоча у вк є хороша можливість швидкого контактування та переписки без глядачів :-)

      Видалити
  4. Фото с пчелкой замечательные, как и последний снимок - с хозяйкой блога!
    Насчет соцсетей, мне всегда не нравится, когда вместо того, чтобы самим что-то сфотографировать и показать, люди просто по сотне раз ставят лайки под чужими фотографиями, засоряя интернет. Я зарегистрирована в Одноклассниках, но хотя страница открыта только для узкого круга друзей, с которыми я училась, мне там в последнее время стало совсем неинтересно, Захожу лишь изредка узнать новости и зову друзей к себе в блог, и даже предлагаю помощь в создании блога.
    P.S. Юлiя, только сейчас, внимательно перечитав пост, поняла насчет пункта 2 и 3, вот почему думала, что продолжение будет...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галина, очень приятно, что фотографии понравились! :-)
      Спасибо, что рассказали о своем отношении к Однокласникам!
      Как-то совсем нет времени. Видите, когда даже отвечаю на комментарий

      Видалити
  5. ой, а я навіть і не знала що то таке свято буває:) на взайм вітаю - побільше нових блого-друзів та цікавих постів:) симпатична бджілка ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Минулого року ы я незнала. Написала собы нагадування, щоб не пропустити :-)
      Дякую за побажання!

      Видалити
  6. Юля, було цікаво))) і відповіді читати, і фото розглядати!
    А я зараз дуже рідко з'являюсь в соцмережах, тільки за необхідністю.
    Зовсім інша справа - блог))) Вітаю тебе з днем блогера!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля, дякую Тобі за увагу! :-)
      Дякую за вітання! Блог - це щось особливе і рідне! "То моє море...", як в пісні

      Видалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації