вівторок, 13 травня 2014 р.

Гостьовий пост про "файне місто Тернопіль" від Nazariya

Доброго дня, дорогі мої читачі та гості! 
Сьогодні хочу Вас провести по красивим місцинам моєї молодості. 
Тернопіль я вперше побачила у травні. Зараз ностальгую, місто тоді найкрасивіше. Буяє яскравою зеленню, безмежне плесо озера виблискує від сонячного проміння. А ще радують каштани, все місто потопає у білому цвіті. У центрі Тернополя багато пішохідних вулиць. По них неспішно прогулюються молоді сім'ї та парочки. Там особлива затишна атмосфера. Пишу це і хочу туди...

Нашим фото-гідом буде чарівна Nazariya, автор цікавого та затишного блогу "Калейдоскоп хороших вражень", який я із задоволенням читаю та стараюсь не пропускати нових постів.

"Усім привіт! Рада вітати вас на сторінках чудового фото-блогу Юлії Лисої, яка зробила мені велику честь, запросивши написати для неї гостьовий пост. Роблю це із великим задоволенням ))



Багато говорити не буду, а краще запрошу вас прогулятися затишними вуличками мого рідного міста Тернополя, яке люди давно називають файним (для російськомовних читачів поясню: в західно-українському діалекті «файний» - означає «дуже гарний»). Тож вмощуйтеся зручніше, клікайте на  фото, щоб збільшити їх, і пориньте у світ старовинних флюгерів на дахах, неймовірно красивого Тернопільського ставу, справді європейських вуличок і заквітчаних бузком альтанок…



















Сподіваюсь, вам сподобалась прогулянка! Якщо хочете дізнатись про Тернопіль (і не тільки) трішки більше, запрошую вас до себе в блог «Калейдоскоп хороших вражень».  До зустрічі, і хорошого вам дня!"

Дякую всім, хто переглянув чудові фотографії Тернополя, а автору гостьового посту Nazariya, за те що, не знехтувала мою просьбу і зробила стільки прекрасних кадрів та провела нас по красивому місті!
Давно хочу зустрітися з Вітою в реалі. Адже нас розділяють тільки 130 км, а не тисячі, як з більшістю блогоподруг. Але навіть один день не можу виділити. Нічого, телефон у мене вже є. Як з'явлюся у Тернополі, тоді вже Віті не дам спокою :-))) Походимо по Тернополі не віртуально, переглядаючи фото, а вживу, і влаштуємо фотосесію одна одній! Хороші плани повинні реалізуватися! :-)

В наступній публікації, далі буду знайомити Вас з Тернопільщиною. Продовжу показувати фотографії з Великодньої поїздки. Чекаю у гості знову! ;-)

24 коментарі:

  1. Юля, ще раз дякую за чудову можливість "погостювати" в тебе в блозі, і, звичайно, запрошую в Тернопіль! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, вам дівчатка, за таку екскурсію, дуже гарно .. зелено, чисто та на фото присутній гармонічний спокій. Кожне місто індивідуальне, як і люди- настроєм, характером,звичками).гарно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аня, Ти права, люблячи своє місто, можна показати його тільки з найкращої сторони! Хоча всі міста різні, бо особливому гарне кожне!
      В Тернополі дуже зелено у травні! :-)

      Видалити
  3. Дякую за файне мисто Тернопіль. Була там у квітні проїздом, але ще повернуся обов'язково!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Myzzza, привіт! Рада, що Тернопіль Тебе зацікавив і Ти подала голос! ;-)
      Повернися, там дуже гарно!

      Видалити
  4. Хорошая прогулка получилась :) Приятно было с вами побрадить :) Спасибо!

    ВідповістиВидалити
  5. Красивый город. Погуляла с большим удовольствием.
    Юля, с Витой, вы обязательно встретитесь. И я представляю, как будете болтать, делиться впечатлениями и фотографировать))). Желаю исполнения мечт (-:

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Света, классно, что Ты немного по наших краях погуляешь! :-)
      Спасибо за понимание! :-) Ты уже давно в курсе наших планов, а мы только болтаем. Главное, очень захотеть!

      Видалити
  6. Nazariya, добрий вечір. Мені сподобався ваш незвичайний погляд на Тернопіль. Чим бошьше таких неординарних фотографій, тим багатше уявлення про саме місто ...
    Юлiя, гостевые посты в вашем блоге набирают оборот, и мне очень нравится ваш (я в этом уже уверена) отбор показываемых фотографий. Здорово и очень интересно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галина, как приятно, что Вы пытаетесь писать на украинском, еще и такой чудесный отзыв! :-)
      Знаете, не пришлось отбирать фотографии :-) Девушки готовили фото специально для гостевого поста и к определенной тематике :-)
      Заходите в гости завтра! Вы заинтересовали меня раньше, публиковать фотоэкскурсии и показать личные фото. В следующем посте - обьединяю и то, и то :-)

      Видалити
  7. Очень красивый уютный город! Никогда в нём не была, было приятно посмотреть на него хотя бы на фото, спасибо, Юля, и тебе, и автору фото!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Женя, я помнила, что именно в это время, Тернополь самый красивый! Поэтому, попросила Виту о нем рассказать сейчас :-)
      Рада, что Вам понравилось!

      Видалити
  8. Відповіді
    1. Дмитрий, спасибо за отзыв! Жаль, что не понимаю Ваш язык :-)

      Видалити
  9. Дуже приємно, що вам сподобалось моє місто, дякую за гарні відгуки! Юля, чекаю дзвінка! )))

    ВідповістиВидалити
  10. І справді файне місто на фото :)

    ВідповістиВидалити
  11. Посмотрела, я на фотографии,и решила...что обезательно надо побывать в таком красивом городе...Спасибо, Юля, спасибо, Nazariya, за такое чудесное фотопутешествие...)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чудове рішення, Іра!
      Дякую, що приєдналася до прогулянки по Тернополю! :-)

      Видалити

Завжди рада Вашим відгукам!
Якщо не знаєте як написати, будь ласка оберіть коментувати як: - ім'я/url.
Впишіть як Вас звати і свій коментар (url необов'язково, може бути адрес сторінки у соцмережі)
Якщо маєте пошту на Gmail, можна використати свій профіль ;-)
Дякую :)

Є що переглянути:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації